Bilder, Resultat, och Små Referat Från TävlingarI Enduro, Supermoto, Isbana, Backe och Motorcross, Främst från Östhammars Kommun. Om du vill ha något publicerat på bloggen, skicka ett mail till nystrom.jan@hotmail.com. Foton tillhör bloggen och får ej publiceras utan medgivande av Jan Nyström

onsdag 25 januari 2012

Supermoto

Ken Svanberg var på ett givande träningsläger i Spanien med ett 20 tal förare främst från Holland.
Helgen efter lag  VM deltog Ken i en av de största Supermoto tävlingarna som arrangeras, den gick i Belgien med 240 startande, Ken vann tidskvalet i sin grupp, vann även kvalet, startade i semifinalen som andra tid , men i finalen regnade resultatet bort, gruspartiet blev lervälling med många vurpor som följd , Ken tog sig i mål men långt bak.
Ken deltog i  4 deltävlingar i Tyska serien platserna var Dortmund, Lichtenburg, Stendal , placeringarna blev mellan 10-12 plats i heaten av 35 förare