Bilder, Resultat, och Små Referat Från TävlingarI Enduro, Supermoto, Isbana, Backe och Motorcross, Främst från Östhammars Kommun. Om du vill ha något publicerat på bloggen, skicka ett mail till nystrom.jan@hotmail.com. Foton tillhör bloggen och får ej publiceras utan medgivande av Jan Nyström

onsdag 25 januari 2012

Lag VM Supermoto

Ken Svanberg blev uttagen att köra Lag VM
Svenska Landslaget i SuperMoto 2011 samlat

Ken Svanberg in action
Tävlingsdag 1 lördag , Tidsträning Henrik Karlsson Örebro fick 9onde tid 1:04:693 , i heat nr 2 var det Kens tur och han körde sitt bästa varv på 1:04:987 det blev 13 onde tid, heat 3 körde Fredrik Eriksson sinbästa tid på 1:04:918 det blev 17 tid, Kvalheat 1 här körde Henrik in 7e plats, kvalheat 2 blev Ken blev 12a, heat 3 körde Fredrik in på 19onde plats efter en omkull körning ,sammantaget blev 13onde plats och A final. 16 nationer blev kvalificerade till söndagens A final. Heat 1 i A finalen här startade Henrik Karlsson och Ken Svanberg , det blev en 10onde plats för Henrik och 20onde för Ken. I heat 2 startade Ken  och Fredrik Eriksson, Ken blev 20onde och Fredrik 23a i det här läget var var laget på 11de plats. I heat 3 startade Henrik Karlsson och Fredrik Eriksson , Fredrik fick bryta med trasig handbroms och Henrik blev påkörd  flera gånger så placeringarna uteblev . Totalt blev svenska laget 13onde .2010 var placeringen 9a  men på grund av omkullkörningar och en blev påkörd så var totalplaceringen bra.