Bilder, Resultat, och Små Referat Från TävlingarI Enduro, Supermoto, Isbana, Backe och Motorcross, Främst från Östhammars Kommun. Om du vill ha något publicerat på bloggen, skicka ett mail till nystrom.jan@hotmail.com. Foton tillhör bloggen och får ej publiceras utan medgivande av Jan Nyström

onsdag 1 oktober 2014

Terräng Cross Danmark 28 sept

En deltävling i Danska mästerskapet  och NordTyska varvlopps serien gick av stapeln
i södra Danmark i orten Sönderjysk . C:a 500 förare deltog i olika klassser.
Från Sverige deltog 5 förare.
Totalt  segrade Kasper Jensen Danmark på andra plats blev Robert Kvarnström
Folkare MK , totalt blev  Fredrik Kvarnström Folkare MK femma och i sin klass trea.
Även Folkares Anders Nyholm körde bra blev totalt 10a men i sin klass senior blev placeringen
1:a.
I klassen + 48 deltog K G " skalle " Kvarnström Folkare MK som blev 7a och Östhammars
Jan Nyström  som körde in på 8de plats . Segrare i klassen blev Victor Guldhammar Danmark.
Tävlingstiden var 2 timmar + 1 varv , banan var c;a 11 km , det var långcross ganska slätt första varvet men under loppets gång så blev det stalpigt ,flera branta backar ,