Bilder, Resultat, och Små Referat Från TävlingarI Enduro, Supermoto, Isbana, Backe och Motorcross, Främst från Östhammars Kommun. Om du vill ha något publicerat på bloggen, skicka ett mail till nystrom.jan@hotmail.com. Foton tillhör bloggen och får ej publiceras utan medgivande av Jan Nyström

lördag 21 juni 2014

Gräsbana i Teterow Tyskland 7-8 juni

Joel och John Nyström lyckades bra i Gräsbanetävlingen Joel som deltog i huvudklassen
Specialmaskinen blev 8a i Afinalen ,28 förare startade i klassen kvalade in genom seger i första kvalet sedan 6a , 3,a och sedan 8a i sista kvalet det hade troligen blivit bättre placering men det blev punktering vavet innan målgång.
John deltog i Cross klassen och kval placeringar 6a, 8a , och i semifinalen blev det en 7de plats där 5 gick vidare till final, så placeringen för John blev 17de av 44 startande.
Det var ytterligare 3 Svenskar som startade i Cross klassen  ,Marcus Aldin lyckades bäst och blev 5a i finalen. Fredrik Tysklind SMK Hofors blev 9a i Semi finalen och Daniel Olsson Kolsva MK blev 12 i Semifinalen. Det är en mycket sevärd tävling , banan är 1850m gräsvall med höger och vänster kurvor med branta backar upp och ner , tävlingen har gått 94 gånger.