Bilder, Resultat, och Små Referat Från TävlingarI Enduro, Supermoto, Isbana, Backe och Motorcross, Främst från Östhammars Kommun. Om du vill ha något publicerat på bloggen, skicka ett mail till nystrom.jan@hotmail.com. Foton tillhör bloggen och får ej publiceras utan medgivande av Jan Nyström

tisdag 23 juli 2013

Löhammarsracet Östhammars MK Gräsbana onsdag 24 juli

David Starnberg   Skutskärs MS segrade i solo klassen , Ken Svanberg var i ledning  från start
men när ett varv återstod kunde inte Ken  stå emot och blev 2a, John Nyström ÖMK blev 5a ,var ett tag uppe på 4de plats men Anders Michalak  MK Orion var snabbare på raksträckan och slutade 4a.
I MCs klassen segrade Jimmy Norlen / Christer Trybo , Loa Andersson/ Göran Johansson ÖMK blev 2a.
I oldboysklassen blev  Jan Einar Oxelmark Nynäshamns MCK segrare, Anders Olsson AMF Årsunda fick maskinproblem annars hade det blivit tuffare tag om första platsen,
Det var bra startfält i alla klassen i år över 30 förare i solo  ÖMK hade 11 förare anmälda
I MCs 11 ekipage  det var mycket bra då det under många var liten uppslutning MCs  även Oldboys klassen var positiv med 10 startade.
Uppe mot 1000åskådare  var på plats i härliga vädret.
1993 kördes första tävlingen  det var alltså 20 år jubileum.