Bilder, Resultat, och Små Referat Från TävlingarI Enduro, Supermoto, Isbana, Backe och Motorcross, Främst från Östhammars Kommun. Om du vill ha något publicerat på bloggen, skicka ett mail till nystrom.jan@hotmail.com. Foton tillhör bloggen och får ej publiceras utan medgivande av Jan Nyström

söndag 20 maj 2012

Enduro SM Göta MS 19maj

Göta MS bjöd på en bra bana och bra väder, Patrik Andersson Östhammars MK blev 2a i VRM klassen , Patrik körde mycket bra var i leningen halva tävlingen, Christer Jansson SMK Värnamo blev för stark på slutet,
I SM 1 klassen blev Andreas Rosendal Östhammars MK  6a , Norrmannen Kjetil Gundersen
segrade: I SM 2 klassen segrade Johan Edlund  Karlskoga EK , Robert Kvarnström Folkare MK körde bra och blev 3a, bäste ÖMKare i  SM 2 blev Johan Gustafsson som 8 , Olle Löthman låg bra till i tävlingen men tvingades  bryta p,g,a maskin problem
Fajten om totalsegern kom att stå mellan Pontus Högberg Göta MS och Johan Edlund Karlskoga,
Pontus var i ledningen innan sista sträckan, men tappade ledningen med några sekunder troligtvis
p,g,a dåliga bromsar , Pontus segrade i JSM 2 klassen
Orion föraren Alexander Gustafsson tvingades bryta slog hål i motorn.
Banvarvet bestod av 4 specialsträckor varvet tog 90 minuteroch kördes 4 varv av elit och junior ,
VRM körde 3 varv, sträcka 1 var i skog med grusunderlag, sträcka 2 var i en grusgrop med extrem
inslag , sträcka 4 gick i skogen med blöthål , rötter och sten. Förana tyckte att banan var bra .